Dakisolatie


Door de sterk toegenomen energiekosten wordt dakisolatie steeds aantrekkelijker. Het maken van de juiste keuze betreffende hoe de zolder optimaal te isoleren is niet altijd even gemakkelijk. Om een juiste keuze te maken is het belangrijk de bestaande situatie goed in kaart te brengen en vervolgens een isolatieplan te maken waarbij rekening wordt gehouden met de bestaande constructie, het gebruik van uw zolder en uw budget.

Vergeet niet om ook even te kijken of uw dakraam of dakkapel aangepast moet worden om vocht- en/of condensatieproblemen te voorkomen. Kortom, er wordt gekeken naar alle facetten die van belang zijn om een duidelijk beeld te verkrijgen welke systemen er mogelijk zijn en wat eventuele bijkomende kosten zullen zijn. Te denken valt aan het Vario Systeem of Shedisol, Powerline, Sonebel, Warmcel of Aludek.

De kosten voor dit vooronderzoek kunt u gemakkelijk beperken. Onze experts komen graag bij u langs, echter als u ons goede foto's stuurt, zelf de maten voor ons opmeet (dit komt in dit stadium echt niet op de centimeter) en een paar simpele vragen beantwoordt, kunnen wij u ook op afstand goed adviseren. Dat scheelt u behoorlijk in de kosten waardoor u al direct begint met besparen!

Wilt u een vrijblijvende afspraak met een van onze isolatie specialisten? Vul dan onderstaand formulier in.


Aanhef: dhr / mevr
Voornaam:
Achternaam: *
Adres:
PC & Plaats:
Telefoon:
Email: *
 
Bel mij voor een afspraak:
Ja / Nee
Ik wil geïnformeerd worden over:
 


Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Isolatie