Spouwmuur isolatie met Isoparels

Spouwmuurisolatie is één van de meest rendabele isolatieoplossingen. De spouwmuur van uw huis goed isoleren levert met de nieuwe BTW verlaging nog sneller voordeel op! Bovendien bespaart u door het isoleren van uw spouw al snel 10 m³ gas per geïsoleerde m² per jaar!

Isotechniek isoleert al meer dan 30 jaar door geheel Nederland woningen met Isoparels. Niet alleen neemt het wooncomfort hierdoor sterk toe, uw stookkosten dalen ook aanzienlijk. Spouwmuurisolatie met Isoparels verdient u al binnen 3 jaar terug!

De parels blijven zelfs na het verwijderen van een paar stenen goed op hun plaats zitten. Dat komt omdat wij de parels vermengd met een speciale lijm aanbrengen in uw spouw. Dit doen we door in de voeg gaten te boren waarna we de parels vermend met de lijm in uw spouw spuiten. Hierna worden de gaten vrijwel onzichtbaar dichtgestopt met voegspecie in de juiste kleur.

Mits goed aangebracht verhoogt spouwmuurisolatie met Isoparels niet alleen uw wooncomfort, maar ook de waarde van uw woning!

Let op! Door het isoleren van uw spouwmuur verdient het aanbeveling om uw kruipruimte aanvullend te ventileren. Dit kunnen wij voor u verzorgen door het aanbrengen van renovatie ventilatiekokers. U bent dan zeker van een zo optimaal mogelijk resultaat.Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Isolatie