Kosten spouwmuurisolatie

Eenvoudig, snel en zelfstandig uw kosten spouwmuurisolatie berekenen

Wanneer u overweegt uw huis beter te gaan isoleren, kunnen de kosten hoog oplopen. Vele mensen schrikken wanneer ze het totale kostenplaatje zien. Een goed geïsoleerd huis betekent dat zowel de vloer, de muren, het dak en de ramen goed geïsoleerd zijn. Een van de grootste investeringen is de isolatie van de muren. Hierbij kan gekozen worden voor het isoleren van de binnenmuur of de buitenmuur. De kosten spouwmuurisolatie kunnen dan vooral hoog oplopen.

Bij het isoleren van uw huis, moet u er wel rekening mee houden, dan de kosten zichzelf terug zullen verdienen. De ene kosten verdien je sneller terug dan de anderen, maar uiteindelijk zal altijd de energierekening naar beneden gaan. Om de kosten spouwmuurisolatie of isolatiekosten in het algemeen te drukken, kunt u er natuurlijk voor kiezen om het zelf uit te voeren. Wanneer je het werk uitbesteed zullen ook arbeidskosten in rekening gebracht worden.

Om een schatting van de kosten spouwmuurisolatie te kunnen maken, kan ervan uitgegaan worden dat de meeste isolatiebedrijven de kosten per vierkante meter berekenen. Hoe groter de oppervlakte van uw gevel, hoe hoger de spouwmuurisolatie kosten uit zullen vallen. Meestal wordt ongeveer € 15,- per vierkante meter gerekend. Hierbij inbegrepen zitten de machine- en arbeidskosten en het isolatiemateriaal. Welk soort isolatiemateriaal gebruikt wordt, maakt uiteindelijk voor de totale kosten niet heel erg veel uit. Deze kosten liggen namelijk vaak erg dicht bij elkaar.

Wanneer je wilt berekenen hoeveel vierkante meter jouw huis beslaat, kun je gemakkelijk een rekensom maken. Allereerst moet de lengte maal de breedte van de buitenmuren berekend worden. Vervolgens moeten daar nog het aantal vierkante meters van de ramen en deuren afgetrokken worden. Het aantal vierkante meters dat je dan overhoudt is het oppervlak van jouw gevel.

Natuurlijk is dit slechts een schatting. De exacte kosten kan door een professioneel isolatiebedrijf berekend worden. Zo kunt u onder andere terecht bij Greenium, een vakkundig bedrijf dat gespecialiseerd is in het isoleren van woningen. Greenium komt vooraf eerst onderzoek doen naar de staat van het voeg- en metselwerk. Ook wordt de spouw endoscopisch onderzocht. Hierbij wordt gelet op afval en puinresten die eventueel aanwezig kunnen zijn in de spouw. Hierna kan een professioneel advies aan u aangeboden worden en een eventuele offerte opgesteld worden. De medewerkers van Greenium denken graag met u mee voor de meest geschikte oplossing.

Wanneer u nog meer vragen heeft over de kosten spouwmuurisolatie of graag advies wilt krijgen, kunt u terecht op de website van Greenium

Wilt u een vrijblijvende afspraak met een van onze isolatie specialisten? Vul dan onderstaand formulier in.Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Isolatie